Swim-up kamers 5 tophotels

Swim-up kamers !! De Top 5 hotels

Swim-up kamers zijn er als je van luxe houdt, dan is een hotel met een priv├ęzwembad of zijn Swim-up kamers de perfecte keuze. Je kunt genieten van de privacy van je eigen kamer terwijl je in je eigen zwembad dobbert en bediend wordt door de ober met een latte of een bord vol Griekse hapjes. Deze luxe hotels bevinden zich op exotische locaties met adembenemende uitzichten op bijvoorbeeld parelwitte palmenstranden. Het is puur genieten! ­čśŐ

Hieronder hebben we 5 Top hotels met Swim-up kamers uitgelicht.

Resort Stella Island Swim-up kamers op Kreta

Als je verblijft in dit hotel krijg je het gevoel alsof je op de Malediven bent, door de huisjes die midden in het water liggen! Niet alleen kun je hier kiezen voor een priv├ęzwembad, maar ook voor het priv├ęstrand dat bij het hotel hoort. Laat jezelf masseren in het spa center of kies voor een potje strandvolleybal. Alles wat je wilt, heb je hier!

 

Swim-up kamers Kreta

 

 

Casa Cook Rhodes Swim-up kamers op Rhodos

 

Suites met priv├ęzwembad:┬á(ca. 55 m┬▓) deze suites zijn een waar priv├ę toevluchtsoord, met een ruim binnen leven met een comfortabel bed, open badkamer, zithoek en bubbelbad – en een nog groter gebied om buiten te genieten, waaronder een terras met hangstoel en ligbedden, een tuin en eigen zwembad. De rest van de voorzieningen zijn een tv, douche, toilet, kluisje, minibar (ÔéČ), gratis WiFi en airconditioning. Klinkt als een heerlijke vakantie, toch?

 

Swim-up kamers Rhodos

Ixian All Suites Swim-up kamers op Rhodos

 

Hotel SENTIDO Ixian All Suites is een prachtig 5*-hotel gelegen aan de westkust van Rhodos. Een unieke plek om je is even lekker in de watten te laten leggen. Wat dacht je van een lekkere massage, jezelf afmatten in de fitness en daarna ongestoord uitrusten aan jouw eigen priv├ęzwembad? Hier kan dat allemaal!

Grand Suites aan zee: (ca. 60┬ám┬▓) dit is pas een luxe accommodatie! Deze suites bevinden zich direct aan zee en hebben een priv├ęzwembad of toegang tot het swim-up (gedeelde) zwembad. De badkamer heeft een heerlijk bad waarvandaan je een geweldig uitzicht over zee hebt. De woonruimte heeft comfortabele banken.

 

Swim-up kamers Rhodos

 

TUI BLUE EL DORADO SEASIDE SUITES & SPA

 

TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa is ongetwijfeld een van de meest romantische resorts in Mexico. Hier zijn enkel gasten vanaf 18 jaar welkom en koppels voelen zich hier werkelijk de koning te rijk. Verwennen is hier uitgevonden. Balinese bedden aan zee, waar de butler een goed glas wijn brengt. M├ęt culinaire versnapering, want het TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa is bekend om haar Gourmet Inclusive formule. Geen restaurants met middelmatige maaltijden, maar eten van hoog niveau ├ęn bovendien All Inclusive. Laat je verwennen in de luxueuze spa, droom weg in de jacuzzi in je suite en kies uit Fusion, Aziatisch en z├│ veel meer in de ├á la carte toprestaurants. Tijdens deze romantische strandvakantie aan de Rivi├Ęra Maya in Mexico laad je even helemaal op.

 

Swim-up kamers Mexico

 

 

Zante Maris Suites in Tsilivi is een luxe resort op Zakynthos dat al je verwachtingen zal overtreffen. Gelegen tussen de olijfbomen, biedt het een adembenemend uitzicht over de Ionische Zee. De kwaliteit van de bedden, het kussenkeuzemenu en het ongekende ontbijtbuffet zijn slechts enkele van de vele troeven van dit hotel. Alleen het beste van het beste is hier te vinden. Dit hotel is alleen voor volwassenen en biedt de perfecte plek voor jullie beiden om heerlijk tot rust te komen. Pak je koffer uit en geniet van ongekende luxe met zijn twee├źn! ­čśŐ

 

Swim-up kamers griekenland

Dit bericht is gepost in Reizen. Bookmark de link.