Swim-up kamers 5 tophotels

Wat is een Swim-up kamer:

vanuit je bed zo het zwembad in!

Je ervaart dat superluxe gevoel van een privézwembad

Hieronder hebben we 5 Top hotels met swim-up kamers uitgelicht.

# Resort Stella Island op Kreta

Als je verblijft in dit hotel krijg je het gevoel alsof je op de Malediven bent, door de huisjes die midden in het water liggen! Niet alleen kun je hier kiezen voor een privézwembad, maar ook voor het privéstrand dat bij het hotel hoort. Laat jezelf masseren in het spa center of kies voor een potje strandvolleybal. Alles wat je wilt, heb je hier!

 

Swim-up hotel Kreta

 

# SENSIMAR Belek in Turkije

 

In dit prachtige hotel kom je alleen volwassenen tegen. Je kunt dus in alle rust genieten van de vakantie. De SENSIMAR hotels liggen altijd op prachtige locaties. Een ware bijdrage aan het vakantiegevoel. Na ’s ochtends lekker lang onder de regendouche te hebben gestaan, kun je lekker opdrogen op je eigen terras. Daar voel je de eerste zonnestralen al op je huid gloeien. Een duik in het zwembad? Dit is mogelijk vanaf je kamer! En daarna kun je lekker verder wakker worden met een kopje koffie en een stevig ontbijt op het strand.

 

Swim-up hotel Turkije

 

# Casa Cook op Kos

 

Hotel Casa Cook Kos is een adults only (16+) lifestyle hotel met een zeer goed gestylede ambiance. Authenticiteit en culturen komen hier samen. Word wakker in de (vroege) morgen en neem een heerlijke, verfrissende duik in je eigen zwembad. Daarna kun je naar verlangen de rust verder voortzetten bij de yoga-class van dit hotel. Klinkt als een heerlijke vakantie, toch?

 

Swim-up hotel Kos

# SENTIDO Ixian All Suites op Rhodos

 

Hotel SENTIDO Ixian All Suites is een prachtig 5*-hotel gelegen aan de westkust van Rhodos. Een unieke plek om je is even lekker in de watten te laten leggen. Wat dacht je van een lekkere massage, jezelf afmatten in de fitness en daarna ongestoord uitrusten aan jouw eigen privézwembad? Hier kan dat allemaal!

 

Swim-up hotel Rhodos

 

# SENSIMAR Seaside Suites & Spa in Mexico 

 

Dit culinaire hotel is bekend van haar Gourmet Inclusive formule, waar je geniet van food op een hoog niveau. Er zijn hier geen kinderen of over-de-top animatie te vinden. Wel kun je hier ervaren wat écht comfortabele loungebedden zijn en heb je ieder moment van de dag direct toegang tot het zwembad. Uiteraard vanuit je eigen hotelkamer!

 

Swim-up hotel Mexico

Dit bericht is gepost in Reizen. Bookmark de link.