BNBverhuurcursus Recreatie! Alle Ins en Outs voordat jij begint!

25.000 euro verdienen

 

 

BNBVERHUURCURSUS.NL

Wil jij ook 25.000 euro verdienen met recreatie verhuur?

Op dit moment is de BNBverhuurcursus in Nederland en België de beste vastgoed verhuur cursus voor Recreatie verhuur

Verhuren ZONDER GEDOE! hoe Nikki het altijd zegt.

Wil je graag leren hoe je vastgoed (vakantiewoning) op een succesvolle manier kan verhuren? De online cursus BNBVERHUURCURSUS is DE cursus hoe je geleerd wordt om succesvol te worden en winstgevend wordt met het verhuren aan toeristen en ook wel Short-stay genoemd. In deze cursus leggen ze je uit hoe je vastgoed op een efficiënte manier kan kopen en verhuren. Dit doen zij met behulp van een formule waar ze veel successen mee hebben behaald. Ze maken al jarenlang gebruik van deze formule en gebruiken hem nog steeds als ze zelf een nieuwe woning willen kopen.

 

Wie zitten er achter deze cursus?

 

Dit zijn Nikki en Priscilla en zei zijn het kloppend hart achter de BNBverhuurcursus     

Met hun jaren lange ervaring die ze inmiddels hebben in de recreatie verhuur willen ze nu andere helpen om hun kennis er ervaring te delen met zoveel mogelijk mensen en op weg te helpen naar Financiële vrijheid?

Dat is toch eigenlijk iets wat we allemaal graag willen?

We willen toch graag allemaal uit de dagelijkse Ratrace?

Hoe fijn zou het zijn om hier een Semi-passief inkomen uit te halen en voor de echte diehards volledig hier van te kunnen leven.

Inmiddels beschikken deze Toppers al over meer dan 25 verhuurprojecten en langzaam gaan ze zich ook richten op het buitenland.

Het is allemaal mogelijk en dat vertellen ze allemaal in hun cursus die ze zelf helemaal in elkaar hebben gezet met hun ervaringen.

Met deze cursus maak je niet meer de fouten die Nikki en Priscilla in het begin wel maakte.

 

Wat is de BNBverhuurcursus precies?

De BNBverhuurcursus is de online cursus die gaat over alles wat je moet weten van het verhuren van een recreatiewoning.

Er zijn 17 Modules die specifiek ingaan op het onderwerp die je in de praktijk gaat tegenkomen.

Inmiddels zijn er bijna 10.000 deelnemers en dat worden er elke dag meer en meer.

De meeste beginnen eerst met de Kickstart training om te kijken of het echt iets voor hen is.

Wil jij ook 25.000 euro verdienen met recreatie verhuur?

 

BEKIJK HIER DE KICKSTARTTRAINING

 

De meeste echte geïnteresseerde gaan daarna door met de echte uitgebreide waarmee je ook toegang krijgt tot de Community, Live Coaching Calls.

Alle modules bestaan uit Video’s en daarbij zijn er meerdere werkboeken te downloaden.

 

In het kort wat je krijgt bij de BNBverhuurcursus:

 

De video cursus van 17 modules over het kopen en verhuren van vakantiewoningen en bnb’s                                                             

  • Toegang tot de Community / Forum
  • Standaard formulieren die je zo kan overnemen, werkboeken, invullijsten, contracten etc.
  • Wekelijks kan je meedoen aan de Live coaching calls

 

Is de BNBverhuurcursus iets voor jouw?

Als je wilt starten of al een recreatiewoning hebt en je wilt alle Ins en Outs weten dan zit je hier aan het goede adres.

Van Regels, wetten, verbouwing, vergunningen, lage bezettingsgraad, welke parken.

Nikki en Priscilla hebben al hun ervaringen gebundeld in deze cursus.

Wil jij ook 25.000 euro verdienen met recreatie verhuur?

 

DOWLOAD HIER HUN GRATIS E-BOOK

 

Lees verder, aangezien je ook nog een heleboel extra Bonussen erbij krijgt.

 

DIT ZIJN DE MODULE’S EN LESSEN DIE ZE BEHANDELEN + wat EXTRA’S

 

Module 1 | Mindset & persoonlijke ontwikkeling | 11 lessen

11 LESSEN

Het allerbelangrijkste is je mindset, heb je die niet op orde en zie je overal problemen in dan trek je dat ook aan. Dat klinkt misschien vervelend en het geeft misschien weerstand bij je. Maar denk er maar eens over na, ben je altijd negatief dan blijf je ook negatief. Ben je positief, dan blijf je ook positief. Ga je op zoek naar een woning en blijf je zoeken dan vind je er 1. Ben je op zoek, maar vind je niks binnen een maand en geef je op, dan wordt het hem idd niet. Wat wil ik hiermee zeggen, vastgoed is een marathon, geen sprint! We doen dit voor de rest van je leven, deze cursus is pas het begin. Als het goed is en je zet door dan komt er wat op je pad en sta je sneller buiten de rat race. Succes en onthoudt: Quitters never win. In deze module vertellen wij hoe het bij ons gegaan is. Wij zaten ook vast in het 9-5 patroon. Gelukkig zijn wij hier uit gekomen en leven wij het leven wat wij willen leven. Hoe lijkt jou dat? Leef je dromen? Open snel de module en begin aan je eigen avontuur!

 

Module 2 | Hoe en waar te starten met BNB-recreatieverhuur | 13 lessen

13 LESSEN

In deze module leggen wij jou uit waar je aan moet denken en welke stappen je wanneer moet nemen om te starten.

 

Module 3 | Achter de schermen bij Beachhousesea rentals ( ons eigen verhuurbedrijf) | 12 lessen

12 LESSEN

Zoals jullie weten hebben wij ons eigen succesvolle verhuur bedrijf van woningen op de recreatieve markt. Daarnaast hebben wij zelf 1.2 mlj. aan eigen vastgoed portfolio die wij ook succesvol verhuren. Op de recreatieve markt en de reguliere markt.

 

Module 4 | Voorbereiding van het verhuurobject ( appartement/recreatie-vakantiewoning )

7 LESSEN

Inrichten van de woning, foto’s maken, schoonmakers, troubleshooter en verzekeringen.

 

Module 5 | Platformen inrichten

10 LESSEN

Er zijn ontzettend veel verschillende platformen, soms zie je door het bos de bomen niet meer. Echter wij hebben ontdekt dat je keer op keer dezelfde informatie moet invullen (eigenlijk is dat ook logisch). Kijk naar hoe wij dat gedaan hebben. TIP: In het hoogseizoen is het makkelijk om te verhuren, ook via de “low commision” platformen. Hiermee bespaar je duizenden euro’s aan commissie. Wil je weten welke dit zijn, begin snel.

 

Module 6 | Woning verhuur gereedmaken

5 LESSEN

Yesss, je bent al ver!! we gaan nu laten zien hoe jij snel je woning kunt klaar stomen voor de verhuur. TIP: gebruik een sleutelkastje, dit scheelt je enorm veel tijd (zie ook ons voorbeeld PDF, die je van tevoren stuurt naar de gast)

Module 7 | Starten met verhuren ( van aanvraag tot review )

17 LESSEN

Ok je hebt bijna alle stappen doorlopen, we gaan nu inzoomen op het verhuren zelf. Van aanvraag tot review achterlaten alles behandelen wij. TIP: gebruik onze email templates 😉

Module 8 | Winnende Platformen + channelmanager

14 LESSEN

Er zijn meer dan 100 platformen om te verhuren, wij laten zien welke voor ons goed werken en welke wanneer inzetten (hoog/laag/midden seizoen). Kijk de video’s en gebruik dit, zorg dat je de commissie zo laag mogelijk houdt! Hier zit je winst!

Module 9 | Tips & Tricks uit de praktijk

13 LESSEN

Hierin staan alle handige tips, zorg dat je deze regelmatig kijkt, checkt en toepast. Dit bespaart je geld. Elke keer als wij iets nieuws leren delen wij dat hier, wij zullen dat ook mededelen in de community. Vraag: Heb jij nou een handige tip die je wilt delen, geef hem door dan delen wij deze hier.

 

Module 10 | Financieringen vastgoed ( recreatie-vakantiewoningen )

8 LESSEN

In deze module benoem ik de meeste manieren waarop je vastgoed kan kopen. In de live calls gaat het vaak over de financiering en ik heb gemerkt dat er veel vragen zijn van studenten. Ik tip de meest voorkomende manieren kort aan zodat je daarna je eigen onderzoek beter kan uitvoeren. Opmerking vooraf, 9 van de 10 manieren zijn om vastgoed te kopen voor de “reguliere” verhuur en niet voor recreatie verhuur. Echter je kan wel creatief hiernaar gaan kijken. NOOT: Ik ben geen financieel adviseur en geef ook geen financieel advies. Oftewel doe altijd je eigen onderzoek en laat je goed voorlichten door een erkend hypotheekadviseur.

 

Module 11 | Social Media module

7 LESSEN

In deze module nemen we je mee door de wereld van Sociale Media. We leggen je van a-z uit hoe jij gebruik kunt maken van jouw Sociale Media kanalen en hoe jij hier met jouw woning op kunt gaan adverteren.

Module 12 | Vakantiewoningen / Chalets aankopen van A tot Z

9 LESSEN

Woningen op vakantieparken zin er in veel verschillende soorten en maten. Denk aan Chalets van kunststof of hout, maar ook van steen natuurlijk. Daarnaast ga je te maken krijgen met Financiering, huurgrond of erfpacht en nog veel meer zaken. Wij gaan in deze module alle topics bespreken en toelichten waar je op moet letten bij aankoop en verhuur. Daarnaast voegen wij een checklist toe met meer dan 10 punten om mee te nemen bij jouw beslissing om wel/niet te gaan kopen. En voegen wij een lijst toe met parken waar je zelf mag verhuren, helaas kunnen wij ze niet allemaal toevoegen, want dit zijn er gewoonweg teveel (5000 +) . Wel laten wij zien hoe je relatief simpel marktonderzoek kan doen om hierachter te komen.

Module 13 | Casestudies vastgoed en recreatiewoningen

4 LESSEN

Hierin laten wij zien in een aantal simpele stappen hoe wij zijn gestart, hoe wij zijn opgeschaald en hoe wij uitbreidden. Daarnaast laten wij hier succes story’s zien van studenten

Module 14 | Wekelijkse Live coachingcalls opgenomen met allerlei topics

72 LESSEN ( dit worden en meer en meer )

Elke maandag doen wij een Livecall, de gehele opname plaats ik hierin zodat wij kunnen terugkijken als er interessante zaken besproken zijn.

Module 15 | Buitenland Module + Marktonderzoek

12 LESSEN

Vakantie/ recreatie verhuur kan wereldwijd. Wij gaan in deze module de mogelijkheden laten zien van verhuur in het buitenland. Hoe leuk is het om een woning in jou droomland te hebben en er nog geld mee te verdienen ook!

Module 16 | BNBverhuurcursus documenten ( o.a. Templates & Contracten )

26 LESSEN

Hier staan alle documenten die jij nodig hebt om te verhuren. Mis je iets? Geef het snel aan en wij gaan het produceren 😉

Module 17 | Out of the Box, wees creatief en open je ogen en oren

In deze module laten wij de creatieve geest los. Zo leren wij allemaal elke dag van elkaar en weten wij zeker dat je bepaalde manieren kan gaan combineren om nog winstgevender te zijn.

Wil jij ook 25.000 euro verdienen met recreatie verhuur?

EXTRA’S

Kickstarttraining vakantiewoningen

11 LESSEN

In deze cursus vertellen wij jou wat het inhoudt om te verhuren aan toeristen (short stay rentals). Daarnaast nemen wij jou mee door het proces wat elke verhuurder moet doorlopen om te starten.

Minicursus BNB verhuur

13 LESSEN

In deze cursus vertellen wij jou wat het inhoudt om te verhuren aan toeristen (short stay rentals). Daarnaast nemen wij jou mee door het proces wat elke verhuurder moet doorlopen om te starten.

Extra inkomsten creëren ( digitaal )

8 LESSEN

Afgelopen jaar hebben wij ontdekt dat er meerdere manieren zijn om online trainingen te volgen. Zo zijn wij geïnspireerd geraakt en mede hierdoor hebben wij dit platform kunnen realiseren. Maar wist je dat je ook heel makkelijk online geld kan verdienen? Bijvoorbeeld met verkopen op Amazon of bol.com. Maar ook affiliate marketing kan je wereldwijd toepassen. Met dit verdiende geld kan je weer investeren in bijvoorbeeld vakantiewoningen, of aandelen. In deze module delen wij cursussen en trainingen die wij gevolgd hebben. klik onder de video op de link van de desbetreffende website met het product. Heb je hier vragen over? Stel die dan in de groep andere verdienmodellen. Succes en als jij een training wilt toevoegen of zegt van “mensen” dit is ook geniaal. Deel die dan met Nikki en dan zorgen wij dat die erbij komt te staan.

Bekijk hier een Review van een Praktijkdag

Ben je geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Wil jij ook 25.000 euro verdienen met recreatie verhuur?

en zou je ook willen verdienen aan je vakantie woning en misschien wel eerder willen en kunnen stoppen met werken?

Meld je dan aan voor de Kickstarttraining vakantiewoningen  of  de    Complete Cursus

Dit bericht is gepost in Reizen. Bookmark de link.