De beste hotels op de top 5 Griekse eilanden

De beste hotels op de top 5 Griekse eilanden

Griekenland is een prachtig land met veel mooie eilanden.

Wij hebben een selectie gemaakt van 5 Griekse eilanden en de beste hotels op dit eiland.

Hieronder zijn de beste hotels op de top 5 Griekse eilanden.

 

1. Kreta – Delina Mountain Resort

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Een van de beste hotels op Kreta is het Delina Mountain Resort. Dit hotel heeft een beoordeling van 9,4 op 10 van Booking.com en is een 4-sterrenhotel. Het resort ligt in de bergen en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

> Bekijk meer bestemmingen op Kreta: TUI | PRIJSVRIJ | VAKANTIEDISCOUNTER | SUNWEB

2. Santorini – Astra Suites

Santorini is een van de meest populaire eilanden van Griekenland en staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en witgekalkte huizen. Een van de beste hotels op Santorini is Astra Suites. Dit hotel heeft een beoordeling van 10 op 10 van Tripadvisor en is een 5-sterrenhotel. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de caldera en heeft een eigen zwembad.

> Bekijk meer bestemmingen op Santorini: TUI | PRIJSVRIJ | VAKANTIEDISCOUNTER | SUNWEB 

3. Rhodos – Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas

Rhodos is het grootste eiland van de Dodekanesos en staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Een van de beste hotels op Rhodos is het Atrium Palace Thalasso Spa Resort And VillasDit hotel heeft een beoordeling van 10 op 10 van Tripadvisor en is een 5-sterrenhotel. Het resort biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, zwembaden en restaurants.

> Bekijk meer bestemmingen op Rhodos: TUI | PRIJSVRIJ | VAKANTIEDISCOUNTER | SUNWEB

4. Kos – Kipriotis Aqualand Hotel

Kos is een eiland in de Dodekanesos en staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Een van de beste hotels op Kos is het Kipriotis Aqualand Hotel. Dit hotel heeft een beoordeling van 9 op 10 van Tripadvisor en is een 4-sterrenhotel. Het hotel beschikt over een waterpark met glijbanen en zwembaden voor jong en oud.

> Bekijk meer bestemmingen op Kos: TUI | VAKANTIEDISCOUNTER | PRIJSVRIJ | BOOKING.COM

5.  Corfu – Art Hotel Debono

 

Corfu is het noordelijkste eiland in de Ionische Zee en staat bekend om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en groene landschappen. Een van de beste hotels op Corfu is het Art Hotel DebonoDit hotel heeft een beoordeling van 9 op 10 van Tripadvisor en is een 4-sterrenhotel. Het hotel ligt in een groene omgeving en biedt comfortabele kamers met uitzicht op de tuin.

 

> Bekijk meer bestemmingen op Corfu: VAKANTIEDISCOUNTER | TUI | VAKANTIEDISCOUNTER | SUNWEB 

Dit zijn de beste hotels op de top 5 Griekse eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen charme en unieke kenmerken, dus het is zeker de moeite waard om ze allemaal te bezoeken. Welk eiland je ook kiest, je zult zeker genieten van je verblijf in een van deze prachtige hotels.

Dit bericht is gepost in Reizen. Bookmark de link.